Novi ugođaj za iste pare

Obnovljen prvi paviljon SC "Nikola Tesla" spreman za studente

  • 11.02.2019. 19:36

Sanirano grijanje i elektroinstalacije, novi namještaj i stolarija, nove tuš kabine, okrečene sobe, nova čitaonica - to čeka 350 studenata koji od danas mogu da se usele u obnovljeni prvi paviljon Studentskog centra "Nikola Tesla". Studenti su jedva dočekali da iz skupog privatnog smještaja uđu u renovirani dom.

"Sve je obnovljeno, u mnogo boljem stanju, ranije je bilo jako staro, dotrajalo, tako da mislim da svim studentima znači ovo obnavljanje prvog i drugog paviljona", kaže Jelena Todorović iz Doboja.

"Bio sam u prethodnim uslovima, koji nisu bili zadovoljavajući, međutim kako je paviljon renoviran, imamo puno bolje uslove za život i učenje, i svi smo zadovoljni time", kaže Ilija Romanić iz Omarske.

Cijena smještaja u Paviljonu 1 ostaje ista kao prije - 25 KM dvokrevetna, 20 KM trokrevetna soba, a neće biti poskupljenja ni u studentskoj menzi. Smještajni kapacitet se takođe nije mijenjao, jer nismo htjeli da pravimo gužvu u sobama, kaže direktor Studentskog centra.

"Zadovoljni smo kvalitetom radova. Izvođač radova koji je radio radove na ovom objektu, po ugovoru je garantni rok dvije godine, za sve nedostatke koje uočimo na licu mjesta biće uklanjani u tom narednom periodu", kaže Dragoslav Topić, direktor Studentskog centra "Nikola Tesla".

Tri od četiri studentska paviljona u Banjaluci teško su oštećena u nevremenu krajem 2017. godine. Paviljon tri je popravljen za nekoliko dana, dok su se studenti u paviljon dva uselili prošlog novembra.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.