O večerašnjim dešavanjima u Agapeu putem Twittera se oglasila Gorica Dodik

  • 06.04.2021. 23:07

O večerašnjim dešavanjima u Agapeu putem Twittera se oglasila Gorica Dodik. Ona je istakla da u zatvorenom dijelu restorana nije bio niko niti je bilo dozvoljeno da se sjedi.

"Do sada sam slušala druge koji su mi govorili da pustim budale kraju, a oni su to koristili i širili laži. Trenutno irvas pokušava da izazove haos dok menadžer našeg restorana daje izjavu, prijeti komunalnim inspektorima, histeriše", napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

U narednom tvitu istakla je da do sada nije reagovala na objave Ivana Begića, ali da više neće da ćuti.

"Kada se snimao ljetos ispred lifta našeg restorana u centru grada i lagao da radimo preko dozvoljenog radnog vremena, montirao snimak koji je snimao par večeri prije toga, nisam reagovala jer mi je bio smiješan. Sad vidim da on koristi moje ćutanje", napisala je Gorica Dodik.

Gorica Dodik je naglasila u jednom od tvitova da nema ništa protiv da budu kažnjeni ako su prekršili mjere.

"I nemam protiv da se kaznimo ako bilo ko smatra da smo nešto prekršili, isto tako imam protiv da maltretira naše zaposlene, šalju prijeteća pisma na adresu restorana, prijete im da nigdje neće raditi ako nas ne napuste. Da gospodo to sve radi irvas i društvo".

Podsjetila je i na jučerašnje proteste i kršenje mjera u centru Banjaluke.

"Ko hoće da bude imalo realan i sjeti se šta je juče bilo, ko je kršio mjere, ko je mjere nazivao lakrdijom, kome nisu uspjeli protesti... E da bi to sve zamaskirali nameću novu temu, naravno moju porodicu", napisala je Gorica Dodik.

 

 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)