Nakon predstave sa autobusom, Stanivuković na posao došao luksuznim automobilom

  • 25.12.2020. 13:24

Dan nakon predstave za narod, kada je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na posao došao autobusom koji saobraća linijom 13p, danas pravo stanje stvari. 

Na parking mjestu rezervisanom za gradonačelnika parkirao se luksuzni džip kojim se dovezao novoizabrani gradonačelnik.

Tako je potpuno jasno da je njegov jučerašnji potez više populistički nego  simboličan. Stanivuković u svemu ne vidi ništa sporno. 

"Nekada naravno autobusom, nekada cete me mozda vidjeti i pjeske, nekada električnim trotinetom, nekada biciklom ali danas evo.. ovo je moj privatni automobil, imam još jedan džip, dakle dva džipa ću koristiti", kaže Stanivuković. 

Stanivuković je podsjetimo ne tako davno, tačnije pred opšte izbore 2018., medijima pričao jednu potpuno drugačiju priču. Tada je tvrdio da mu je neprijatno da se vozi u BMW-u koji je skuplji od prosjeka, pa je odlučio da se solidariše sa narodom i uzme, kako je tada rekao “narodni auto”.

Automobil u kojem ga je danas dovezao vozač sve je osim narodni s obziorm da mu se cijena kreće od 116.000 KM pa naviše - zavisno od opreme.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.