Gradonačelnik Banje Luke

Najboljim osnovcima besplatne karte za "Akvanu"

14:09, 13.06.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, uručio je danas sezonske ulaznice za vodeni parka "Akvana" najboljim učenicima banjalučkih osnovnih škola. Već po tradiciji, Grad Banja Luka je, u saradnji sa vodenim parkom "Akvana", nagradio najbolje učenike koji će, zahvaljujući svom trudu i uspjehu u školi, ovog ljeta besplatno uživati u zabavi u vodenom parku.

"Nastavljamo našu praksu da na kraju školske godine nagradimo najbolje osnovce sezonskim kartama za bazen. To je mali znak pažnje onima koji su ostvarili najbolji uspjeh u protekloj školskoj godini", rekao je Radojičić.

Thumbnail

 
On je čestitao najboljim učenicima na uspjehu i podsjetio da Grad svake godine najboljim učenicima i stuedntima dodjeljuje i stipendije, i da Grad za tu namjenu izdavaja oko 1,5 miliona maraka.

Thumbnail

"Ovo je takođe, jedan od lijepih načina brige na naše učenike i studente iz različitih kategorija stanovništva", zaključio je Radojičić i dodao da se ova akcija realizuje uz pomoć društveno odgvornih kompanija Elta kabela, Mlijekoprodukta i Marba.

Thumbnail