Cjelodnevna akcija

Mladi socijaldemokrati Banjaluke od 6 časova čiste grad

  • 03.04.2021. 08:00

Mladi socijaldemokrati Banjaluke danas su u šest sati započeli cjelodnevnu akciju čišćenja smeća sa javnih površina.

Član Gradskog odbora MSD Banjaluka Anja Ljubojević rekla da će ova akcija trajati cijeli dan i da ne postoji politički motiv za ovu akciju, već da je jedini motiv ljubav prema svom gradu i želja da Banjaluka u vrijeme kada se približava dan gada ne bude obilježena kao grad zatrpan otpadom.

- Park "Mladen Stojanović" je posebno mjesto za mnoge naše sugrađane, oni će danas ovdje doći da trče, šetaju da dovedu djecu na igralište i zbog toga nismo željeli da dozvolimo da ovaj prostor, koji je jedno od najljepših mjesta u gradu prvi aprilski vikend dočeka zatrpan smećem. Nije nam teško da u šest počnemo ovu akciju čišćenja, teško nam je zbog politike isključivosti i nevođenja dijaloga, naš grad gledamo zatrpan smećem - naveli su Mladi socijademokrati..

Akcija čišćenja je počela u parku, a nastavlja se i u drugim dijelovima grada u kojima je to potrebno.

- Neće nam biti teško da ovo radimo svaki dan kada bude trebalo, ali se nadamo da to neće biti potrebno, da će razum, dobra volja i ljubav prema Banjaluci prevladati i da će se uskoro usvojiti budžet grada - naveli su MSD Banjaluka.

Dodaju da je Banjaluka u prethodnih 15 godina postala prepoznatljiva kao čist i uređen grad i to je nešto što se mora i nastaviti.

- U toku akcije primijetili smo da su aktivisti PDP-a ostavljali naljepnice sa logom SNSD-a pored kanta punih smećem. Mogu da razumijem političku borbu, ali ne mogu da razumijem da neko obiđe kante u svom gradu, a ne dobije želju da to očisti, za razliku od njih mi smo to uradili - naveli su MSD Banjaluka.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.