Barlovci

Mladen Ilić paketićima obradovao desetoro mališana iz porodice Savanović

  • 14.01.2021. 18:28

Novogodišnja radost stigla je u Barlovce kod Banjaluke. Predsjednik banjalučke gradske skupštine, Mladen Ilić, novogodišnjim paketićima je obradovao desetoro mališana iz porodice Savanović.

"Iznenađen sam današnjom posjetom, pozitivno iznenađen, obradovali ste djecu, hvala. A kako živimo? Živimo, što kaže - dobro, od rada i svojih ruku. Inače, po zanimanju sam mesar, pa radim svoju struku", rekao je Željko Savanović, otac desetoro djece.

Sva Željkova djeca - od 18 do četiri godine, dobila su poklone povodom pravoslavne Nove godine. Prvi čovjek gradske skupštine se nada se da će uskoro opet u posjetu kod Savanovića, i poručuje - ovakve porodice moramo da čuvamo.

"Ovo je bogatstvo Banjaluke, bogatstvo Republike Srpske, ovakvim ljudima sigurno treba da se skine kapa za sve kroz šta prolaze, i naravno da pokušamo da im olakšamo njihov život svakodnevni što više možemo", istakao je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine Grada Banja Luka.

Ilić je danas obišao četiri višečlane porodice u okolini Banjaluke, i podijelio paketiće najmlađima. Poručio je da će se truditi da ovakvim porodicama uvijek bude na rasploaganju.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.