Barlovci

Mladen Ilić paketićima obradovao desetoro mališana iz porodice Savanović

18:28, 14.01.2021.
Izvor: ATV
Novogodišnja radost stigla je u Barlovce kod Banjaluke. Predsjednik banjalučke gradske skupštine, Mladen Ilić, novogodišnjim paketićima je obradovao desetoro mališana iz porodice Savanović.

"Iznenađen sam današnjom posjetom, pozitivno iznenađen, obradovali ste djecu, hvala. A kako živimo? Živimo, što kaže - dobro, od rada i svojih ruku. Inače, po zanimanju sam mesar, pa radim svoju struku", rekao je Željko Savanović, otac desetoro djece.

Sva Željkova djeca - od 18 do četiri godine, dobila su poklone povodom pravoslavne Nove godine. Prvi čovjek gradske skupštine se nada se da će uskoro opet u posjetu kod Savanovića, i poručuje - ovakve porodice moramo da čuvamo.

"Ovo je bogatstvo Banjaluke, bogatstvo Republike Srpske, ovakvim ljudima sigurno treba da se skine kapa za sve kroz šta prolaze, i naravno da pokušamo da im olakšamo njihov život svakodnevni što više možemo", istakao je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine Grada Banja Luka.

Ilić je danas obišao četiri višečlane porodice u okolini Banjaluke, i podijelio paketiće najmlađima. Poručio je da će se truditi da ovakvim porodicama uvijek bude na rasploaganju.