Uputili zahtjev

Mještani Drakulića traže postavljanje "ležećeg policajca"

10:39, 25.06.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
U naselju Drakulić, mještani već duže vrijeme upozoravaju na opasnost zbog neodgovornih vozača u ulici Mlađe Ćusića, kod spomenika žrtvama pokolja iz 1942. godine.

Ova dionica predstavlja opasnost za sve učesnike u saobraćaju, a posebno najmlađe, a rješenje je, kako kažu građanim postavljanje "ležećeg policajca". 

Sa mještanima Drakulića je razgovarao poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Goran Selak, koji je odlučio da gradskim vlastima uputi zahtjev za rješavanje ovog problema, odnosno za postavljanje "ležećeg policajca" kod spomenika.

Thumbnail

 
"Nedavno smo nažalost imali saobraćajnu nesreću upravo na tom dijelu, gdje je automobil udario dijete. Ne može se više čekati sa tim. Hvala našem narodnom poslaniku koji nas je saslušao i odmah reagovao, a vjerujem da će i Grad imati razumijevanja", kaže nam jedan od mještana.
 
Predsjednik Gradskog odbora Socijalista i narodni poslanik Goran Selak poručio je da takođe očekuje što skorije riješavanje ovog problema.
 
"U pitanju je bezbjednost djece i vjerujem da nam je to svima prioritet nad prioritetima. Inicijativa je u ponedeljak dostavljena nadležnom odjeljenju za saobraćaj i puteve. Očekujem pravovremenu i adekvatnu reakciju od strane grada, te da ćemo zajedno doći do rješenja", rekao je Selak.