Milošević: Potrebno više sredstava za komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu

  • 11.12.2019. 16:21

Odbornik Socijalističke partije u Skupštini Grada Banjaluka Darko Milošević smatra da Grad u predstojećem periodu treba da planira više budžetskih sredstava za odjeljenja za komunalne poslove i saobraćaj i puteve.

Milošević, koji je i predsjednik Komisije za stambeno komunalne poslove i poslove saobraćaja, takođe je tokom skupštinskog zasijedanja istakao da je Komisija donijela zaključak kojim se nadležnim odjeljenjima, kao i Odsijeku za javne nabavke nalaže da nađu način kako bi žalbeni postupci prilikom javnih nabavki pred Kancelarijom za žalbe bili rješavani u kraćem periodu nego što je to trenutno slučaj. 

"U budućem periodu treba da povećamo budžet ova dva odjeljenja, kako bismo mogli da izađemo u susret građanima sto se tiče njihovih zahtjeva, jer vecina problema u MZ i jeste vezana za ova dva odjeljenja. A što se tiče zaključka komisije, koji se odnosi na postupak javnih nabavki, jasno je da čitav postupak nije prije svega zakonski efikasno riješen, kao i da Kancelarija za žalbe nije u stanju da odgovori potrebama i vrši svoju funkciju na efikasan način. To je činjenica i na taj segment ne možemo direktno da utičemo, ali možemo da analiziramo problem i da vidimo šta Grad može da uradi po tom pitanju, kako ne bismo dolazili u situacije da građani trpe štetu zbog  toga", rekao je Milošević.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић