"Igre bez granica"

Mališani "okupirali" dvoranu "Obilićevo"

  • 09.12.2018. 19:48

Igra i osmijeh su vraćeni u grad na Vrbasu. Više stotina djece okupilo se na "Igrama bez granica".

Smijeh, graja, zaboravljene igrice, a roditelji kao vjerna podrška, današnja je slika iz dvorane "Obilićevo". Organizatori kažu, cilj je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti djece.

"Vrlo nam je bitno da djeci u ovim hladnim danima odvojimo od telefona, izvedemo iz kuća i da dođu ovdje da se zabave", istakla je Nataša Škrbić direktor "Konteent Media" Banja Luka.

"Djeca kroz jedan zabavan program počinju ponovo da se u što većem broju vraćaju sportu, zdravom načinu života, druženju, timskom radu i da što više budu u dvoranama, na igralištima, a što manje da budu na ulici", naglasio je Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Banjaluka. 

"Ptice trkačice", "Zujalice", "Pčelice", neki su od naziva timova razigranih mališana. Djeci sa lica nije bježao osmijeh. Došli su da se druže, zabavljaju, a neki, ne skrivaju, i da pobijede. Kažu, voljeli bi da imaju češće ovakva druženja.

"Smatram da ovako nešto treba češće da se priređuje u Banjaluci, da je malo ovakvih aktivnosti, jer stvarno djeca obožavaju da se igraju".

"Lijepo se družimo. Zabavno je".

"Očekujem dobru zabavu i druženje".

"Došla sam da se družim i, naravno, zabavim", istakli su mališani.

Zdrava i vesela nedjelja privukla je 400 mališana. Ovo je podstaklo organizatore da razmišljaju o preseljenju manifestacije naredne godine u dvoranu "Borik". Kažu, dogodine se očekuje 10 "Igara bez granica" širom Srpske i BiH. 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)