Posjetiocima uručeni pokloni

Koka kola kamion upotpunio čaroliju "Zimzograda" FOTO

  • 21.12.2018. 19:59

Koka kola kamion koji smo do sada mogli vidjeti samo u reklamama, posjetio je "Zimzograd" i obradovao male i velike posjetioce.

Svi koji su došli u "Zimzograd" uživali su u fotografisanju sa Deda Mrazom, vilenjacima, a dobili su i poklone ove kompanije, koji su upotpunili ovaj praznični period.

"Zaista nam je čast i zadovoljstvo što smo bili po drugi put u prilici da obradujemo posjetioce "Zimzograda" i da im pružimo jedinstvenu prazničnu čaroliju. Koka kola je ponosni prijatelj "Zimzograda" i želimo svake godine pružiti nove sadržaje i iznenađenja za sve naše posjetioce. Koka kola kao svjetski brend pružio je sjajnu uspomenu svima onima koji su se fotografisali pored kamiona, sa Deda Mrazom, ali i u posebnim foto kornerima. Nastavljamo da širimo pozitivni praznični duh i narednih dana u našem "Zimzogradu" i podsjećamo sve zainteresovane da "Zimzograd" traje do 31. januara, te ako već do sada nisu bili u prilici da ga posjete, onda je ovo jedinstvena prilika da dođu u ovaj čarobni grad", rekao je Marko Šiniković, portparol "Zimzograda".

"Zimzograd" traje do 31. januara 2018. godine, a organizator ove manifastecije je agencija Mint Banja Luka. 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.