"Samo nam mažu oči"

Još uvijek ništa od besplatnih karata za penzionere i osnovce u Banjaluci

  • 24.06.2021. 18:01

Mjesečne karte u javnom gradskom prevozu u Banjaluci za penzionere od 1. jula biće jeftinije za 20 odsto, iako je sadašnji gradonačelnik Draško Stanivuković prikupljajući glasove prije sedam mjeseci obećao da će one biti besplatne.

Penzioneri će tako od narednog mjeseca imati jeftinije karte za oko četiri konvertibilne marke, zbog čega se neki osjećaju prevareno.

U istom obećanju od prije sedam mjeseci našli su se i banjalučki osnovci, ali besplatne karte za njih Stanivuković sada više i ne spominje.

"Svako pojeftinjenje je dobro, ali sa te tri-četiri marke ne mogu ništa i to služi samo da nam 'zamažu oči'. Šta je sa obećanim besplatnim kartama? Izgleda da njih mnogi od nas neće dočekati.", rekao je penzioner nezadovoljan još jednim lažnim obećanjem, piše portal Banjalučke priče.

U šaljivom tonu dodaje da su ipak bolje prošli nego učenici, koji nisu dobili ni to pojeftinjenje mjesečne karte iako je Stanivuković i njima obećao besplatan javni prevoz.

"Ne vjerujem da će od besplatnih karata biti išta. To je obećano samo da se dočepa fotelje", rekao je jedan penzioner koji nije želio da navodimo njegovo ime.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.