Grad finansira

Javni poziv na prijavljivanje projekata za ravoj turizma

  • 28.06.2018. 11:35

Grad Banjaluka raspisao je danas javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta na temu „Razvoj mikrolokacija grada Banjaluke s ciljem promocije turizma“. Poziv je otvoren do 19. jula.

Cilj javnog poziva je da se kreiraju i promovišu atraktivne mikrolokacije u gradu koje doprinose stvaranju prepoznatljivog imidža Banjaluke kao turističke destinacije.

Na Javni poziv mogu se prijaviti udruženja građana koja su registrovana kod nadležnog organa za obavljanje djelatnosti turizma ili sa turizmom neposredno povezanih djelatnosti (kulturne, sportske i ostale srodne djelatnosti koje se mogu turistički valorizovati) i  koje imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području Banjaluke.

Visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznosi od dvije hiljade do šest hiljada KM, a udruženje koje konkuriše na Javni poziv može prijaviti jedan projekat.

Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, putem prijemne kancelarije broj 14 Gradske uprave Grada Banjaluka,  u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta Grada Banjaluka, broj: 10-30-749/18 ili putem pošte - preporučeno, na adresu, sa naznakom za Javni poziv za prijavu projekata za razvoj turizma za sufinansiranje iz budžeta Grada Banjaluka, broj: 10-30-749/18,  Grad Banjaluka, Gradska uprava, Trg srpskih vladara 1, Kancelarija br. 14, 78000 Banjaluka.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.