Poziv kreativcima

Izradite viber stikere sa motivima Banje Luke i zaradite hiljadu KM

  • 15.03.2019. 12:31

U susret manifestaciji „Proljeće u Banjaluci“, Grad Banja Luka poziva sve zainteresovane kreativce sa područja Banje Luke da putem jedinstvenog dizajnerskog rješenja predstave svoj grad u formi Viber stikera.

Dizajnersko rješenje treba da bude inspirisano Banjom Lukom, njenim znamenitostima, kulturno-istorijskim nasljeđem, specifičnostima, ličnostima, manifestacijama koje se organizuju u gradu, lokalnim izrazima ili rečenicama (npr. „Nađimo se u Parkiću“).

Jedan stiker se mora odnositi na manifestaciju „Proljeće u Banjaluci“, u okviru koje i organizujemo promociju našeg grada putem Viber stikera.

Vaš dizajn za stikere može se sastojati od skice, vektorskog formata ili slike nastale na osnovu fotografije, ali i sačinjeni od likova, slike ili samo riječi.

Potrebno je kreirati deset stikera, u punoj boji. Dizajn treba poslati u JPG/PNG formatu, uz kraći prateći tekstualni opis.

Nije dozvoljeno koristiti Viber logo, niti bilo koje postojeće Viber stiker karaktere, a zvanična uputstva za izradu stikera od strane kompanije  Viber preuzmite OVDJE.

Dizajn mora biti u potpunosti originalan i bez previše detalja, jer je potrebno da bude jasan, komunikativan i jednostavan za korišćenje u razmjenjivanju poruka.

Konkurs je otvoren do 5. aprila 2019. godine, a idejna rješenja treba poslati putem elektronske pošte na adresu: javnost@banjaluka.rs.ba

Najbolje dizajnersko rješenje biće nagrađeno sa 1.000 KM, drugo sa 500 i treće sa 300 KM.

Prispejele radove ocijeniće stručna komisija, koju će formirati Gradska uprava, a prispjeli radovi biće vrednovani do 15. aprila.

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banja Luke finansijski će podržati kompanija „Prointer ITSS“.