Predsjednik Skupštine grada Banjaluka

Ilić ugostio delegacije dobrovoljnih davalaca krvi Srpske i Banjaluke: Njihov doprinos društvu je nemjerljiv

  • 11.06.2021. 13:02

Povodom obilježavanja Svjetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić je ugostio delegacije dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Banjaluke.

Kako je rekao, za njega je ovo bila izuzetna čast, te dodao da je njihov humani doprinos društvu nemjerljiv.

"Bila mi je izuzetna čast ugostiti delegacije dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Banje Luke. Njihov humani doprinos društvu je nemjerljiv jer ovi ljudi svojim nesebičnim davanjem stvaraju jaku mrežu humanosti stoga svakako zaslužuju veću pažnju Grada", poručio je Ilić.

U današnjem razgovoru usaglasili smo se o zajedničkoj inicijativi prema gradskoj administraciji da se ovo Udruženje tretira kao udruženje humanitarnog karaktera, te da se u narednom periodu obezbijede veća finansijska sredstva za isto. Pored finansijskih sredstava ovom Udruženju, potrebno je pod posebnim uslovima, dodjeliti prostorije za rad koje su u vlasništvu Grada, kazao je predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Pored predstavnika dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srpske i Banje Luke, prijemu su prisustvovali i predstavnici Crvenog krsta Zvečan sa Kosova i Metohije.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм