Gornja Piskavica: Izliveni temelji za budući društveni dom

  • 22.07.2020. 11:54

Radovi na izgradnji novog društvenog doma u Gornjoj Piskavici otvoreni su ovih dana, izlivanjem temelja za budući objekat koji će služiti za okupljanja mještana ovog kraja.

Načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar, ističe da je već završeno betoniranje armirano-betonskih greda i temeljnih traka, te navodi da se trenutno radi na postavljanju instalacija za kanalizacionu i hidrantsku mrežu.

Kada bude izgrađen ovaj objekat, mještani Gornje Piskavice dobiće mjesto za okupljanje što je uz rješevanje pitanja vodosnadbijevanja ovog kraja, čija je realizacija takođe u toku, bio jedan od njihovih dugogodišnjih zahtjeva.

U izgradnju ovog objekta, iz gradskog budžeta biće uloženo 215.000 KM. Prema projektu, u objektu će, između ostalog, biti višenamjenska sala, koja će služiti za razne društvene sadržaje.

Izvođač radova je preduzeće "Tekton", a rok za završetak radova je 120 dana.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм