Nasilno presječen glavni kabal

Elta- Kabel se izvinjava korisnicima: "Incident van naše kontrole"

  • 12.07.2018. 11:57

"U srijedu, 11.07.2018. godine, u 19:45 časova, izvršeno je nasilno presjecanje glavnog kabla koji kablovskom televizijom napaja najveći dio korisničke mreže Elta-Kabela u Banjaluci, zbog čega je najveći dio korisnika u Banjaluci ostao bez kablovske televizije i interneta", saopšteno je iz ove kompanije.

Kako je navedeno u Elta-Kabelu, sve raspoložive ekipe momentalno su izašle na intervenciju i kvar je saniran, pa su korisnici dobili KATV i internet signal u periodu između 22:00 i 24:00 časa (kako su vlakna varena, tako su pojedini dijelovi grada dobijali sliku).

„Korisnicima se izvinjavamo zbog ovog nemilog incidenta koji je van naše kontrole, imajući u vidu da po prirodi stvari, javne infrastrukture nije moguće zaštiti od ovakvih i sličnih događaja, jer se kilometrima prostiru pod javnim površinama. Od dobojskih poplava 2014. Elta-Kabel do danas nikada nije imao ovoliku havariju, koja je prouzrokovala ogroman broj poziva na sve naše dostupne brojeve i zablokirala sve telefonske linije i pored angažovanog dodatnog ljudstva. Nažalost, ovaj incident se desio u veoma nezgodnom momentu, kada je najveći dio građana bio pred TV ekranima, pa razumijemo u kolikoj mjeri su korisnici negativno pogođeni ovom situacijom, koja je van naše kontrole, te ih zbog toga molimo za razumijevanje“, navedeno je u Elta-Kabelu.

Takođe, kako je potvrđeno, na terenu je izvršen policijski uviđaj, pa će više informacija o razlozima ovog prekida biti na raspolaganju u narednim danima.

 


 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић