Banjaluka

Edukativne radionice o zaštiti djece na Fejsbuku

  • 03.10.2019. 12:46

U okviru projekta „Banja Luka ljudskog lica“, od ovog mjeseca započeće realizacija preventivnog programa za djecu i mlade pod nazivom „Fejsgrup“.

Imajući u vidu prisutnost društvenih mreža u životima mladih ljudi, osmišljena je serija od 15 edukativnih radionica sa ciljem obuke mladih o temama kao što su: asertivna komunikacija, emocionalna pismenost, prihvatanje i otpisivanje kritika i pohvala, izgradnja pozitivne slike o sebi i svojim sposobnostima – ističu u „Novoj generaciji“, udruženju koje provodi ovaj projekat.

Glavna ciljna grupa ovog projekta su djeca uzrasta od 14 do 15 godina, a radionice će biti održane u prostorijama mjesne zajadnice Starčevica, počevši od 15. oktobra ove godine. Učešće u radionicama je besplatno. Raspored radionica možete pogledati OVDJE.

Zainteresovani za radionice mogu se prijaviti putem telefona broj 051 923 270, ili elektronskom poštom na  info@novageneracija.org

Projekat će biti relaizovan zahvaljujući podršci programa „Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI)“, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Grad Banja Luka je podržao ovaj projekat.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок