Banjaluka

Dvorišnom rasprodajom do novca za napuštene životinje

  • 11.07.2019. 07:50

Udruženje građana eTrafika.net i Udruženje za zaštitu životinja Vardi, koje je trenutno u osnivanju, organizuju dvorišnu rasprodaju kako bi skupili novac za napuštene životinje.

 U petak, 12. jula, od 15 do 21 čas u kafiću YOKO (Ive Andrića 3) u Banjaluci će se prodavati različiti predmeti za pse, mačke i ljude. 

Cilj je prikupljanje novca za sterilizacije, liječenje i ishranu napuštenih životinja. Na događaju će biti i nekoliko pasa o kojima brine udruženje Vardi, a koji su željni maženja i igre.

Na rasprodaji ćete pronaći dosta novih stvari: majice sa motivima pasa i mačaka, bedževi, magneti,šolje, marame za pse i mačke, nakit, ogrlice, povoci i prsnici za pse, kaputići za pse, krevetići za pse i mačke, oslikani predmeti od stakla.

Biće organizovana i prodaja polovnih stvari.

Organizatori kažu da će ovo biti rasprodaja u pravom smislu te riječi, te da će se cijene kretati od 0,50 KM do 15 KM.

„Recimo, polovne majice su sve po 5 KM, haljine su po 10 KM, cipele po 12 KM... Sa druge strane, novi jastučići i krevetići za kućne ljubimce će biti po 5 KM, 10 KM i 15 KM, u zavisnosti od veličine. Majice koje smo mi dizajnirali i štampali će biti po 15 KM, a inače su 20 KM. Bedževi, magneti, privjesci i ukrasne teglice su po 1 KM. Zaista imamo mnogo stvari, nešto smo sami izradili za potrebe ranijih događaja, a nešto su nam ljudi donirali, tako da će svi moći da za malo novca nađu nešto za sebe, a time i pomognu napuštenim životinjama“, kažu organizatori.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)