"Kozara Ultra Trail"

Drugi po redu "Banjaluka Winter Trail" biće održan 15. decembra na Suturliji

  • 22.10.2019. 20:27

U susret zimi, drugi po redu "Banjaluka Winter Trail" festival sporta, zabave i edukacije biće održan 15. decembra na Suturliji u organizaciji udruženja "Kozara Ultra Trail".

Ova trka kao prava zimska atrakcija, okupiće oko 150 trkača iz BiH, Srbije i regiona.

Organizator trke, Nevena Stojaković, kaže, posjetioci i učesnici će moći da uživaju u pravom festival sporta jer staza nije jako zahtjevna, tako da će zadovoljiti kako početnike, rekreativce tako i vrhunske sportiste.

"Pratili smo svu priču oko Parka prirode Suturlija koju je pokrenuo predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Zoran Talić. Jako nam se svidjela lokacija. Očekujemo više od 150 učesnika, a kolika je zainteresovanost za trkom, govori informacija da se već u prvom danu prijavilo više od 37 učesnika", rekla je Nevena Stojaković, organizatr trke.

Dužina staze iznosi 10 kilometara, a start je predviđen ispred Kafića "Buk" u 10:00 časova. Pokretač inicijative Parka prirode Suturlija, Zoran Talić, posjetio je danas lokaciju Suturlije sa organizatorima, te je izrazio podršku za predstojeći dogadjaj.  

"Drago mi je da sve više naših sugrađana prepoznaje potencijal Suturlije. Ovakve događaje zaista treba podržati jer je ovo jedno predivno druženje koje okuplja brojne ljubitelje prirode i sporta. Događaji poput ovih su dobri za Banjaluku, jer se na ovaj način razvija sportska kultura u našem gradu. Veliki broj posjetilaca koji su najavili dolazak iz regiona tako će kroz jedno sportsko druženje upoznati grad na Vrbasu", rekao je Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм