Iz PDP-a ističu da je normalno sve što Draško Stanivuković radi

  • 18.03.2020. 22:11

U mejlu koji je dostavljen redakciji ATV-a od strane GO PDP-a Banjaluka tvrdi se da je sve što Draško Stanivuković radi normalno.

"U vrijeme vanredne situacije, koje zahtijeva solidarnost, normalno je biti solidaran sa sugrađanima, što je Draško Stanivuković pokazao da jeste, formiravši štab za podršku građanima", stoji u mejlu.

U mejlu se takođe poručuje da je u ovo vrijeme normalno suzdržati se od političkih rasprava i staviti po strani sve razlike i naći mjesta za zajedništvo u borbi protiv izazova s kojim se suočavamo, što kako kažu iz PDP-a Draško Stanivuković i čini.

U drugom mejlu koji je takođe upućen iz PDP , vezanom za tekst pod naslovom "Stanivuković formirao Tim za podršku nemoćnim licima, a za kontakt ponudio broj telefona GO PDP-a", stoji da je "sasvim logično da se ponudi broj kancelarije PDP-a".

"Tim za podršku našim građanima organizovan je i prije nego što je Civilna zaštita javno pozvala volontere da pomognu. Predsjednik GO PDP Banjaluka je već javno stavio volontere na raspolaganje Gradu i Civilnoj zaštiti, koji su otišli da se prijave za volontiranje", stoji u mejlu.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок