Donacija "Beme" Klinici za infektivne bolesti UKC-a

  • 24.12.2020. 19:03

Tehnički direktor fabrike obuće "Bema" Banjaluka Marinko Umičević uručio je Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske 40 toplih vunenih pelerina i 20 plahti za bolničke krevete za prijemne ambulante, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Umičević je izrazio zadovoljstvo što je uspio da ispuni obećanje koje je ranije dao, te naveo da nije bilo lako nabaviti kvalitetne pelerine.

- Pelerine smo nabavili u inostranstvu, a dodatno smo na njih izvezli logo UKC-a Republike Srpske, kao i naziv klinike - rekao je Umičević.

On je pozvao i druge koji su u mogućnosti da se priključe ovakvim akcijama i donacijama, te napomenuo da je Klinici potrebno još posteljine i ćebadi.

Umičević je pohvalio zalaganje generalnog direktora UKC-a Srpske Vlade Đajića i rukovodstva ove ustanove da sve funkcioniše i da klinike budu snabdjevene lijekovima, ističući da medicinsko osoblje ulaže nadljudske napore.

Načelnik Klinike za infektivne bolesti Antonija Verhaz zahvalila je Umićeviću za donaciju, te naglasila da je stigla u pravo vrijeme.

Ona je napomenula da ovo nije prva donacija fabrike obuće "Bema", te da su tokom ljetnih mjeseci u više navrata donirane palete flaširane vode za medicinsko osoblje.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок