Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik čestitao Dan grada Banjalučanima i gradskom rukovodstvu

  • 21. Apr 2021.17:07

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima i rukovodstvu Banjaluke povodom 22. aprila - Dana grada, ističući da je Banjaluka danas moderan evropski grad koji je postao prepoznatljiv u regionu i svijetu.

Dodik je naglasio da se Banjaluka u kontinuitetu razvijala i postala administrativni, politički, univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske na veliku radost svih njenih stanovnika i turista koji dolaze u posjetu Banjaluci, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

On je najavio da će Banjaluka u narednom periodu, uz maksimalnu podršku republičkih institucija, nastaviti da se razvija i gradi kako bi izrasla u još urbaniju, savremeniju i ljepšu lokalnu zajednicu.

"Pred nama je niz kapitalnih projekata u Banjaluci koje moramo da završimo, ali i da započnemo nove. U svemu tome neće izostati podrška republičkih institucija koje su i do sada davale svoj maksimum da bi Banjaluka danas bila moderan grad", istakao je Dodik.

On je poželio srećan Dan grada sa željom da svi zajedno nastave da grade i razvijaju Banjaluku na dobrobit njenih stanovnika, ali i cijele Republike Srpske.