25. i 26. maja

Dječiji sajam u Banjaluci

  • 21.05.2019. 13:09

U Banjoj Luci će 25. i 26. maja, uz podršku Grada, biti održan Dječiji sajam sa bogatim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

Sajam će biti održan u dvorani „Borik“, u okviru manifestacije „Proljeće u Banjaluci“, a ulaz za sve posjetioce je besplatan.

„Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjoj Luci na kojoj posjetioci mogu pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima“, saopštili su organizatori.

Posebna pažnja, kako su istakli, biće posvećena programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece. U saradnji sa službama za hitne intervencije svoj doprinos Dječijem sajmu daće Vatrogasna brigada i Ministartvo unutrašnjih poslova Srpske.

U bogatom programu na centralnoj bini nastupiće djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno-umjetnička društva, solisti, te horovi.

„Dječiji sajam će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namijenjenih za djecu i porodicu. Mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka“, zaključili su organizatori.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином