Turistička organizacija Banjaluke

"Dani Vrbasa 2018": Promocija ekologije i turizma

  • 22.08.2018. 08:13

U Banjaluci će na obali rijeke Vrbas sutra i u petak, 24. avgusta, biti održan Festival ekologije, turizma i sporta na vodi - "Dani Vrbasa 2018", čiji je cilj promocija ekologije i turizma.

Otvaranje festivala zakazano je na plaži motela "Ortodoks" u 12.00 časova, najavljeno je iz Turističke organizacije Banjaluka. 

Eko-festival biće izložbeno-sajamskog karaktera, a posjetiocima će se predstaviti učesnici, čiji će štandovi biti o temi ekologije, biologije, reciklaže, te turističke ponude Banjaluke, ali i proizvođači organske hrane i kozmetike sa prostora Republike Srpske i BiH. 

"U saradnji sa obrazovnim ustanovama, te javnim preduzećima i kompanijama u realnom sektoru koji naglašavaju društvenu odgovornost pripremljeno je nekoliko "ekoloških radionica" čija će tematika zadovoljiti znatiželju populacije svih uzrasta", navodi se u saopštenju. 

Iz Turističke organizacije Banjaluka napomenuli su da je ponuda festivala, koji, osim ekološkog, ima i turistički značaj, proširena i na promociju potencijalnih turističkih proizvoda koji bi u dogledno vrijeme bili valorizovani i predstavljeni kao značajan dio turističke ponude grada na Vrbasu. 

Festival "Dani Vrbasa" šesti put organizuje Udruženje građana "Grin Vrbas - Zeleni Vrbas", u saradnji sa Turističkom organizacijom Banjaluke. 
 

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм