Cvijanović: Banjaluka - grad velikih mogućnosti i potencijala

  • 21.04.2021. 12:53

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je u čestitki Banjalučanima povodom 22. aprila - Dana grada i dana oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, da je danas, nepunih osam decenija kasnije, Banjaluka savremen grad, administrativni, privredni, univerzitetski, kulturni i sportski centar Srpske, grad velikih mogućnosti i potencijala.

Navodeći da je 22. april jedan od najznačajnijih datuma u istoriji grada, Cvijanovićeva je istakla da se obilježavajući 76 godina odaje dužna počast poginulim borcima NOR-a, oslobodiocima Banjaluke, koji su dali ogroman doprinos u antifašističkoj borbi i omogućili uživanje u tekovinama mira i života u slobodi.

- U uvjerenju da ćemo zajedničkim snagama nastaviti razvoj grada i sve raspoložive resurse i aktivnosti usmjeriti na stvaranje pretpostavki za bolji i kvalitetniji život građana, kao i završetak brojnih započetih kapitalnih projekata, srdačno vas pozdravljam - navodi se u čestitki Cvijanović građanima Banjaluke i gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.

Predsjednica Srpske je 22. april čestitala i predsjedniku Skupštine grada Banjaluka Mladenu Iliću, odbornicima i zaposlenima u Gradskoj upravi.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?