Gradski odbor SNSD-a Banjaluka

Čast nam je što na naš prijedlog Aleksandar Vučić dolazi da primi priznanje

  • 20.04.2021. 14:42

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka, sa predsjednikom Vladom Đajićem na čelu, izražava zadovoljstvo zbog dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije Vlade Srbije u Banja Luku povodom Dana Grada. 

S obzirom da je na prijedlog GrO SNSD-a Banjaluka i predsjednika Vlade Đajića skupština grada Banja Luka donijela odluku da najveće gradsko priznanje dodijeli predsjedniku Srbije, gospodinu Aleksandru  Vučiću, čast nam je, a vjerujemo i svim Banjalučanima, što će nam svojim dolaskom ukazati povjerenje i zahvalnost. 

Banjaluka, cijela Republika Srpska gledaju u Srbiju kao iskrenog prijatelja koji je uvijek spreman dati podršku pa i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet. Mi smo jedan narod koji Drina ne razdvaja već spaja i vjerujemo da ćemo nastaviti zajedno graditi mostove koji će nas samo još čvršće povezivati. 

Povodom Dana Grada 22. aprila, Ključ grada predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručiće predsjednik SO Banjaluka Mladen Ilić. Ceremoniji će prisustvovati predsjednik GrO SNSD Vlado Đajić, odbornici i drugi članovi GrO SNSD-a Banjaluka.

Тагови: