Asfaltiranje puta za Priječane

Bez saobraćaja u ponedjeljak i utorak

14:18, 15.07.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
U ponedjeljak i utorak, 16. i 17. jula, u vremenu od 08 do 19 časova, na putu za Priječane, biće potpuno obustavljen saobraćaja za sva vozila, uključujući i autobuse.

Autobuska linija Ortopedija – Priječani, za vrijeme obustave saobraćaja neće saobraćati, odnosno linija broj 1 Nova bolnica – Ortopedija – Priječani će saobraćati samo do Ortopedije. Takođe, autobusi na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško, Šušnjare i drugo, neće saobraćati kroz Priječane.

Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova asfaltiranja, odnosno polaganja prvog sloja asfalta.

Za vrijeme izvođenja radova, biće postavljena privremena saobraćajna signalizacije, te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Inače, izgradnja dionice puta prema Priječanima jedan je od najvećih pojedinačnih projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture na području grada, čija vrijednost iznosi više od 750 hiljada KM.

Prema planu Odjeljenja za saobraćaj i puteve, u konačnici, ovaj put biće proširen na šest i po metara, izgrađen trotoar, kanalizacija i nova javna rasvjeta.

Radove izvodi preduzeće "MG mind".