"Proljeće u Banjaluci"

"Bašta sljezove boje" u centru Banjaluke

  • 16.04.2019. 16:56

"Bašta sljezove boje" je u centru Banjaluke. Manifestacija, koja se održava u okviru "Proljeća u Banjaluci", realizovana je zajedničkim snagama Centra za marketinški razvoj i grada. 

Cilj i poruka koju žele da pošalju je da je Banjaluka, zaista, najljepša u proljeće. Organizatori su preipremili brojne sadržaje.

"Nedjeljom za djecu je predviđeno neko iznenađenje u jutarnjim terminima, petak subota su prdeviđeni lokalni pjevači, u suštini ne svaku da se ne bi poklapalo sa nekim drugim dešavanjima što se tiče same manifestacije Banjaluka, odnosno Proljeće Banjaluka"; kaže Dragana Stanković iz Centra za marketinški razvoj.

Bogata gastronomska ponuda, muzički i drugi sadržaji samo su dio onoga što očekuje Banjalučane i njihove goste ako dođu u Baštu sljezove boje. 

"Tu je 6 različitih kućica, svaka kućica je različita djelatnost, od hrane do slanog programa, slatkog, cvjetni kutak Kamelija, kućica pića, svašta ponešto. Svako od posjetilaca ono što uzme može  može da se posluži jer je bašta zajednička", kaže Stankovićeva.

Grad Banjaluka obilježiće brojne manifestacije u okviru projekta "Proljeće u Banjaluci, a želja organizatora je da i po "Bašti sljezove boje" Banjaluka postane prepoznatljiva. 

Bašta sljezove boje čuvanog Branka Ćopića stigla je u Banjaluku ali u nešto drugačijoj formi. Svi ljubitelji dobrog zalogaja baštu mogu posjetiti svakog radnog dana od 10 do 22 časa, sve do 15. juna.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.