Odbornik Socijalističke partije

Banjaluka: Milošević sa mještanima Drakulića

  • 28.06.2019. 13:47

Odbornik Socijalističke partije u Gradskoj Skupštini Darko Milošević posjetio je mještane u ulici Goluba Babića, u banjalučkom naselju Drakulić, sa kojima je razgovarao o inicijativama i prijedlozima za poboljšanje uslova života u ovom dijelu Banjaluke.

Radi se o neuslovnoj i oronuloj saobraćajnici, kojoj je potrebno proširenje zbog bezbjednosti velikog broja djece i đaka koji žive u ovoj ulici ili je koriste na putu do škole. 

Milošević je sa građanima razgovarao i o podnošenju inicijative Skupštini grada za uvođenje mini-bus linije, kao i o načinima i mogućnostima za podnošenje drugih inicijativa putem Savjeta MZ i prikupljanja potpisa građana.
 
"Svima nam je cilj prije svega bezbjednost djece i učenika, kao i unaprijeđenje životnih uslova u svim banjalučkim prigradskim i seoskim naseljima. Informacije do kojih smo došli u razgovoru sa građanima ćemo u vidu inicijativa proslijediti nadležnim organima i vjerujem da će Grad  imati razumijevanja za prioritete građana. Zajedničkim trudom možemo mnogo toga da unaprijedimo. Važno je da ljudi znaju da imaju kome da se obrate i da traže podršku i savjet za dalje djelovanje", istakao je Milošević.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.