Željka Cvijanović

Banjaluka će uspješno savladati sve izazove u novonastaloj situaciji

  • 21.04.2020. 10:40

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović,  povodom 22. aprila – Dana grada i dana oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, uputila je čestitku gradonačelniku Igoru Radojičiću i građanima Banjaluke.

- Vama, predsjedniku Skupštine grada, odbornicima, zaposlenim u Gradskoj upravi i svim građanima Banjaluke čestitam 22. april – Dan grada i dan oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu - navodi se u čestitki predsjednice Srpske.

U čestitki se podsjeća da je Dan oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu jedan od najznačajnijih datuma u istoriji grada.

- Ponosni na slavnu antifašističku prošlost, danas se sa pijetetom sjećamo i odajemo dužnu počast oslobodiocima Banjaluke, koji su u borbi za slobodu, uzvišene ideale i ciljeve položili svoje živote. Iako ovaj važan datum, koji simbolizuje otpor i pobjedu, ove godine obilježavamo u drugačijim okolnostima, uvjerena sam da će Banjaluka kao i mnogo puta do sada, uz odgovornost i solidarnost svih, uspješno savladati sve izazove u novonastaloj situaciji - navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Predsjednica je izrazila punu podršku i uvjerenje da će Banjaluka vrlo brzo nastaviti zacrtanim putem razvoja i prosperiteta, na dobrobit svih građana, ali i Republike Srpske.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.