Otvorena dvorana "Centar"

Banjalučki sportisti dobili novi dom

  • 14.04.2019. 09:01

Banjalučkim sportistima je i zvanično na raspolaganje stavljena novoizgrađena Sportska dvorana "Centar" koja je sagrađena na mjestu nekadašnjeg Šoping centra.

Dvoranu je svečano otvorio gradonačelnik Igor Radojičić, a čast da odigraju prvu utakmicu na parketu nove dvorane imale su odbojkašice "BL voleja" i "Inove". Radojičić je naglasio da je ovo prva javna sportska dvorana koja je u našem gradu sagrađena još od 1978. godine, izuzimajući školske i univerzitetske hale.

"Dvorana "Centar" je novo mjesto za treninge naših sportista, što će značajno rastertiti dvorane "Borik" i "Obilićevo", a u budućnosti, sa dodatnom opremom – semaforima i tribinama, možemo očekivati da će se ovdje igrati i takmičarske utakmice. Vjerujem da će naši sportisti biti zadovoljni jer dobijaju bolje uslove za rad", rekao je Radojičić.

Radojičić je dodao da je u planu Gradske uprave gradnja još tri sportske dvorane, pojašnjavajući da su to dvorana kod OŠ "Branko Radičević" za koju je već urađen projekat, zatim sportska dvorana na Laušu kao i dvorana kod Gimnazije, gdje projekat javno-privatnog partnerstva još nije doveden do kraja.

Otvaranju Sportske dvorane "Centar" prisustvovali su predsjednik Skupštine grada Zoran Talić i zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.