Šerbedžija pozdravio publiku

BANJA LUKA FEST STEKAO STATUS JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH U REGIONU

  • Извор: АТВ
  • 11.07.2021. 12:52

Koncertom Radeta Šerbedžije zatvara se prvi Banja Luka Fest, internacionalni muzički festival na kome je publika iz cijelog regiona, tokom pet festivalskih večeri uživala u koncertima najeminentnijih muzičkih umjetnika. 

Koncertom Radeta Šerbedžije zatvara se prvi Banja Luka Fest, internacionalni muzički festival na kome je publika iz cijelog regiona, tokom pet festivalskih večeri uživala u koncertima najeminentnijih muzičkih umjetnika. 






Nakon svječanog otvaranja uz koncert Stefana Milenkovića i simfonijskog orkestra Kamerata Novi Sad, uslijedili su koncerti Zvonka Bogdana, Amire Medunjanin, dok je četvrte večeri nastupila portugalska fado diva Mariza, koja je i sama priznala da joj je koncert u Banjaluci jedan od najljepših u karijeri, što je potvrdila i objavom na Instagramu, kada je preko slike festivalske pozornice napisala na srpskom jeziku "Hvala Banja Luka, Republika Srpska".



Svake večeri zvanice su na festival stizale crvenim tepihom, kome su prošetali Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Jelena Tomašević, Zoran Kiki Lesendrić, Goca Tržan sa suprugom, Aleksandra Milutinović i brojni drugi predstavnici javnog i kulturnog života regiona.

- Ovdje nam je čak i bolje nego kod kuće, tako da nam nije Banjaluka i Republika Srpska druga kuća, nego čak nam je i bolje - rekao je Vojin Ćetković, dok Sloboda dodaje da je jedva dočekala da se okupi sa ljudima i da se druži, kao i da je punog srca došla da podrži organizatore prvog Banja Luka Festa.

Manifestacija je završena koncertom Radeta Šerbedžije, koji je festivalu poželio dug život i poručio da svi možemo biti ponosni na ovakve događaje.

Тагови:
  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.