Gradska uprava

Autobusi na "Exit" polaze u četvrtak

  • 02.07.2019. 21:20

Autobusi za posjetioce muzičkog festivala "Exit", koje je obezbijedio Grad Banja Luka, poći će za Novi Sad u četvrtak, 4. jula u 10.00 časova, sa parkinga kod Muzeja savremene umjetnosti.

Ovaj prevoz odnosi se na sve posjetioce koje imaju ulaznice za sva četiri dana festivala. Povratak iz Novog Sada predviđen je za ponedjeljak, 8. jula u 14.00 časova.

Ruta putovanja ide kroz Republiku Srpsku i putnici će granicu preći na graničnom prelazu Rača. Kako se ne bi stvarale gužve, mole se putnici da na mjesto polaska autobusa dođu 30 minuta ranije.

Za putnike sa pojedinačnim dnevnim kartama, prevoz će biti organizovan u dvije grupe – 4. i 7. jula, u 10.00 časova, takođe sa parkinga kod Muzeja savremene umjetnosti. Povratak autobusa za ove grupe je predviđen 5. odnosno 8. jula iz Novog Sada, u 14.00 časova.

Prilikom putovanja obavezno je sa sobom ponijeti pasoš i potpisanu izjavu o odgovornosti. Osobe koje imaju između 14 i 18 godina mogu samostalno da putuju, dok za mlađe mora postojati saglasnost oba roditelja za putovanje.

Svim putnicima na festival "Exit" u Novi Sad, Grad Banja Luka želi srećan put, ugodno putovanje i lijep provod na festivalu.

Grad Banja Luka je obezbijedio besplatan prevoz za sve zainteresovane sugrađane na jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.