ATV anketa: Banjalučani podržavaju mjere Grada

  • 17.03.2020. 15:17

U anketi ATV-a "Da li ste zadovoljni mjerama koje sprovodi Grad Banjaluka?", više od 85 odsto građana podžalo je mjere koje sprovodi grad u cilju sprječavanja širenja virusa korona, dok je 15 odsto bilo protiv.

Svi ugostiteljski objekti i trgovine osim trgovina prehrambenim proizvodima i roba široke potrošnje na području grada Banjaluke do ponedjeljka 23. marta su zatvoreni.

Hoteli, hosteli, moteli i objekti za smještaj mogu pružati usluge za goste a ugostiteljske samo za goste ovih objekata.

Ograničen je broj ljudi koji istovremeno mogu biti u zatvorenom prostoru, tako su trgovine dužne na ulazu regulisati broj osoba koje će istovremeno moći koristiti usluge, a ispred blagajni organizovan je razmak između kupaca, i u zatvorenom prostoru omogućen je brz protok kupaca uz mjere dezinfekcije i povećane higijene.

Starijim licima i hroničnim bolesnicima preporučeno je da ostanu kod kuće i minimalnim neophodnim kretanjem, a svim ostalim poručeno je da je zabrana okupljanja na snazi i da smanje okupljanja naročito u zatvorenim prostorima.

Poručeno je da se ne posjećuju javni prostori bez prijeke potrebe, pogotovo ambulante.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.