Ogranak Puta srpskih branilaca

Asfaltiran dio puta u Zalužanima

  • 22.09.2019. 10:46

U okviru modernizacije makadamskih puteva, ovih dana je asfaltiran ogranak Puta srpskih branilaca u Zalužanima, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Radi se o ogranku Puta srpskih branilaca, na dionici kod kafe bara „Aurora“, u dužini od oko 160 metara", kažu u odjeljenju.

U Savjetu mjesne zajednice Zalužani ističu da je, pored ove, manje intervencije, u posljednjih par godina mnogo urađeno na modernizaciji putne mreže.

"Pored ovog puta, ove godine asfaltirane su saobraćajnice i u ulicama Nenada Kostića, Blagoja Parovića i Prištinskoj", kaže predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Radivoje Šušnjar.

On je ukazao da je najveći ovogodišnji projekat u ovom naselju izgradnja pješačke i biciklističke staze uz Put srpskih branilaca, na dionici od „Hiper-Korta“ do Grmečke ulice. U ovaj projekat uloženo je 670.000 KM.

Ove godine, za asfaliranje makadama u prigradskim naseljima biće uloženo 400.000 KM.

U toku ove građevinske sezone već su asfaltirani dijelovi ulica Petra Velikog u Česmi i Bjelopotočkih žrtava u Debeljacima. Ovogodišnjim programom planirane su Tešana Podrugovića, Put srpskih brabnilaca, Ravnogorska i druge ulice gdje će takođe biti položen novi asfalt.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм