VIDEO: Najdeblji čovjek smršao 305 kilograma i odmah našao djevojku!

17:59, 26.09.2013.
Thumbnail

Britanac Pol Mejson dugo je bio u depresiji zbog svoje kilaže. Sa 445 kilograma važio je za najdebljeg čovjeka na svijetu, jedva se kretao i bio je veoma usamljen. Ali poslije operacije koja mu je pomogla da smrša čak 305 kilograma život mu se preokrenuo, a pronašao je i savršenu ženu.

Mejson je nekada jeo za doručak paket slanine, četiri kobasice, četiri jaja sa hljebom i ćufte. Za ručak bi onda pojeo četvorostruku porciju ribe i krompirića sa dva kebaba, dok bi za večeru jeo pečenje i picu, uz još malo krompirića.

Imao je 445 kilograma i bio je izuzetno nesrećan, misleći da će njegova svakodnevica tako izgledati do kraja života. Ali posle operacije podvezivanja želuca sreća mu se osmjehnula. Osim što je izgubio nevjerovatnih 305 kilograma, upoznao je Amerikanku Rebeku Mauntan koja ga je vidjela u dokumentarcu o gojaznosti.

Par je stupio u kontakt preko interneta prošlog mjeseca. Još se nisu zvanično upoznali, ali Mejson je uvjeren da je kao stvorena za njega. Rebeka je posle gledanja dokumentarca o Mejsonovim problemima odlučila da mu piše putem Fejsbuka i ponudi pomoć oko skupljanja novca za operaciju uklanjanja viška kože.

- U početku sam bio oprezan, ali kada sam je vidio preko Skajpa osjetio sam olakšanje. Pričali smo četiri i po sata. Nisam ništa znao o njoj, ali smo razgovarali o njenom životu i o tome kako želi da mi pomogne - rekao je Mejson koji je posle drugog razgovora shvatio da između njih postoji više od prijateljstva.

Rebeka planira uskoro da otputuje u Veliku Britaniju, kako bi se potencijalni par konačno video uživo.

- Jako sam uzbuđen i mislim da se i ona osjeća isto - rekao je bivši najdeblji čovjek na svijetu.

Brige Pola Mejsona počele su u njegovim dvadesetim godinama, kada je ostao bez oca, a zatim se i njegovoj majci pogoršalo zdravstveno stanje. Počeo je nekontrolisano da jede i razvio zavisnost od hrane.

Ipak, operacija mu je pružila šansu za novi život koji će, ako sve bude kako treba, provesti sa Rebekom kraj sebe.

 

Pogledajte video!