Uspješna sezona Tamare Kapor

20:10, 07.05.2018.
Thumbnail

Iza košarkašice, Trebinjke Tamare Kapor je više nego uspješna sezona, okitila se sa dvije šampionske medalje.

Prvo je sa podgoričkom Budućnosti bila najbolja u Jadranskoj ligi, a potom su Podgoričanke zajedno sa Tamarom potvrdile dominaciju u domaćem prvenstvu. Stigle su do trofeja namijenjenog prvaku u Kupu Crne Gore. Tamara zadovoljna, kaže da je ni teža povreda koljena nije spriječila da dođe do uspjeha.

"Ova titula mi baš puno znači zato što sam se vratila baš poslije te teže povrede. Uvijek može bolje, ali s obzirom na period koji je bio iza mene zadovoljna sam. Regionalna liga sadrži klubove iz Hrvatske, Slovenije, Bugarske a ove godine je bila jedna ekipa iz Turske iz Instanbula. Mi smo stvarno sastavili jaku ekipu, jak tim imamo jakog sponzora tako da smo osvojili", navela je Tamara Kapor, košarkašica.

Tamara ovih dana odmara u rodnom Trebinju, kaže puni baterije sa nove trofeje. Posebno je srećna zbog uspjeha svog prvog kluba Trebinja 03 koji je postao šampion Republike Srpske i vratio se u Ligu BiH.

"Stvarno mi puno znači, čestitala bih i djevojkama i trenerima na tom uspjehu naš mi je drago da su se vratile u najviši rang bh. košarke", rekla je Tamara.

Tamara Kapor je 2016. godine proglašena i za najbolju košarkašicu u RS. Mlada Trebinjka je i reprezentativka Bosne i Hercegovine. Ipak Tamara kaže da joj je nadraže zvanje diplomirani ekonomista.