Ubistvo u Trebinju: Automehaničar nasmrt izboden zbog djevojke?

19:11, 11.02.2018.
Thumbnail

Tridesetogodišnji Spaso Milišić noćas je, u trebinjskom kafiću Merlot, nožem ubio godinu mlađeg sugrađanina Nemanju Šupljoglava.

Nastradali mladić zadobio je smrtonosne povrede u predjelu vrata.

Očevici kažu da je prije nesrećnog slučaja došlo do verbalnog obračuna između dvojice mladića. Sve se dešavalo noćas iza tri sata u popularnom trebinjskom kafiću u samom centru grada.

Milišić i Šupljoglav bili su u istom društvu. Trebinjci kažu da su ih često viđali zajedno, a noćas su se, navodno, sporječkali zbog djevojke. Pričaju da je osumnjičeni otišao po nož, vratio se, povrijedio radnika kafića Merlot, a onda u WC-u napao nastradalog mladića.

"Nakon počinjenja ovoga krivičnog djela osumnjičeni S.M. se udaljio i bio u bjekstvu da bi ga poslije sedam časova službenici PU Trebinje locirali i lišili slobode. Trenutno se nalazi u prostorijama PU Trebinje i nad njim se vrši kriminalistička obrada", rekao je portparol Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

Osunjičeni Milišić će ujutru biti predat Tužilaštvu. Po nalogu dežurnog tužioca urađena je i obdukcija kojom su utvrđena dva smrtonosna uboda u vrat i jedan u predjelu ruke. Trebinjci u šoku.

Prema informacijama iz policije i tužilaštva osumnjičeni Spaso Milišić i ranije je imao problema sa zakonom. Nastradali Nemanja Šupljoglav radio je kao automehaničar.