Ubila tetku koja je čitav život brinula o njoj

13:46, 01.12.2017.
Thumbnail

Danijela Jovanović (34) iz sela Ravnje kod Sremske Mitrovice uhapšena je zbog sumnje da je ugušila svoju tetku Danicu Dimitrijević (78) iz istog sela.

Kako se saznaje, stravičan zločin koji je potresao ovo malo mjesto dogodio se juče ujutru. Baka je mučki ubijena u kući u kojoj je živjela, a motiv je navodno novac. Baka Danica je u kući živjela sama, a njena bratanica povremeno je dolazila da prespava.

Mještani sela Ravnje tokom jučerašnjeg dana nisu mogli da se oporave od šoka koji ih je obuzeo nakon što su ugledali policijske automobile ispred Daničine kuće.

Kako pričaju, nesrećna žena od malena je brinula o svojoj bratanici koja joj je na kraju oduzela život!

- Djevojka je u Daninoj kući živjela od malena jer Dana je preuzela brigu o njoj kada joj je umro otac. Danijela je bila problematična i redovno je brinula Danu. Odlazila je od nje, pa se vraćala - priča za "Blic" jedan od komšija, i dalje u šoku.

Kako navodi, problematična žena je stalno krala novac od tetke.

- Sve pare koje je uzimala od jadne Dane davala je za drogu, i to cijelo selo zna! Sirota žena! Zato ju je i ubila - priča ovaj komšija.

Osim o bratanici, Danica je brinula i o unuku - Danijelinom sinu!

Jedan od komšija priča da je uhapšena Danijela, kada je imala 16 godina, 1999. godine rodila sina kojeg je ostavila tetki na čuvanje.

- Ona nije htjela tu trudnoću, a ni dijete. Porodila se veoma mlada. Kad se porodila, otišla je od kuće, a brigu o njenom sinčiću preuzela je Dana. Međutim, kako su je stizale godine, ona više nije mogla da brine o njemu, te je dječak na kraju završio u Dečjem selu - opisuje komšija tužnu sudbinu ove porodice.

Kako se nezvanično saznaje, uhapšena Danijela Jovanović (34) odranije je poznata policiji zbog problema sa narkoticima.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica samo su kratko potvrdili informaciju da se desilo ubistvo i da je jedna osoba uhapšena.

(Blic.rs)