U saobraćajnoj nesreći povrijeđena žena i dvije djevojčice

10:42, 19.08.2017.
Thumbnail

Žena (42) i dvije djevojčice od 13 i 15 godina lakše su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu ka Šidu, poslije skretanja za Aerodrom "Nikola Tesla", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je do nezgode najvjerovatnije došlo kada je njihov automobil izletio s puta i prevrnuo se.

Dodala je da su dvije ljekarske ekipe ukazale pomoć povrijeđenima i prevezle ih u Urgentni centar.

Macura je navela da su noćas ekipe Hitne pomoći 15 puta intervenisale na Bir festu zbog alkoholisanosti, nekoliko lakših povreda i gušenja od astme.

Ispod Mostarske petlje oko 3.10 dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje su dvije osobe bez vidljivih povreda prevezene u Urgentni centar.

Muškarac (40) zadobio je lakše povrede u udesu u Dobanovcima sinoć oko 20.00 zbog čega je takođe prevezen u Urgentni centar, kao i žena (52) koja je lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na mostu Gazela oko 19.00.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je ukupno 128 puta od čega su 34 intervencije bile na javnom mjestu, a pomoć ljekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

(Beta)