U Podgorici ubijen Miodrag Kruščić

21:00, 21.05.2018.
Thumbnail

Vlasnik diskoteke Beagle Miodrag Migi Kruščić (49) ubijen je u pucnjavi koja se danas dogodila u podgoričkom naselju Stari aerodom kada je nepoznata osoba, na čijoj identifikaciji policija radi, ispalila više hitaca u njega dok je sjedio u bašti lokala “Palata”.

On je sa više prostrijelnih rana prebačen u Urgentni centar, gdje su mu se ljekari bezuspješno borili za život. CdM iz policije nezvanično saznaje da se potražuje Golf iz koga se sumnja da je pucano.

Iz policije su saopštili da intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva Kruščića.

“Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, došli na lice mjesta i preduzeli druge službene mjere i radnje. Povrijeđeni je transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra gdje je preminuo. Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo kao i na potpunom rasvjetljavanju događaja”, navode iz Uprave policije.

Kruščić je ranije bio vlasnik podgoričkih klubova Puba 111, City Halla, City Becksa, Marketa i Dr Brajera.

On se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u “Urban bistrou 21”, gdje su službenici u uniformi i civilu priveli bezbjednosno interesantne osobe Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića.

Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplijenjene sa stola za kojim je sjedio, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.

Podsjetimo, nakon niza lažnih dojava o bombi u klubu Beagle, ispred diskoteke se prije dva mjeseca dogodila ekspozija, u kojoj, na sreću, nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je materijalna šteta.

(CDM.me)