Tri boje zvuka

12:06, 01.03.2017.
Thumbnail

Još samo ove subote u programu ATV-a možete pratiti “Tri boje zvuka“. Tri muzičke priče očekuju vas i ovaj put. Nastupaju Bojana Stamenov, bend Jovana Maljokovića i grupa Death Saw.

BOJANA

Bojana Stamenov, jedna od najboljih pjevačica domaće muzičke scene, oduševiće vas nastupom. Svoj raskošan glas i izrazitu muzikalnost Bojana je predstavila i na takmičenju Pjesma Evrovizije. U emisiji Tri boje zvuka, ona će u pratnji izuzetnih muzičara izvoditi neke od pjesama koje privatno voli da sluša.
Jovan Maljoković, džez saksofonista, kompozitor i aranžer, muzičku karijeru počeo je šezdesetih godina prošlog vijeka saradnjom sa nekim od naših najvećih džez legendi. Od tada do danas, nastupao je na vodećim džez festivalima i scenama u zemlji i širom svijeta. Bend Jovana Maljokovića će  izvesti pjesme sa albuma „Korak do sna".

death saw
Na trećoj bini nastupiće rok grupa Death Saw. Osnov benda čine Đorđe David Nikolić (vokal) i Aleksandar Mitrović - Tommy (gitara). U sadašnjoj postavi, bend je nastupao na mnogim bajk skupovima, trgovima i festivalima, a objavio je i album „Blood Avenger". Svoju posvećenost rok zvuku pokazaće uživo u ovoj emisiji.