Transparentom dugim 91 metar pokušao da vrati ljubav bivše djevojke! FOTO

07:39, 08.09.2017.
Thumbnail

Ljubav nema granice, a pogotovo kada neko pokušava da otključa srce bivšeg partnera. Strahinja Miljević (21) je mladić koji je uz pomoć najboljih drugovima pokušao još jednom da izjavi ljubav svojoj bivšoj djevojci, tako što je okačio plakat dugačak 91 metar preko ograde Brankovog mosta u Beogradu.

STRAHINJA BEOGRAD

Plakat koji se viorio na Brankovom mostu svega 15 minuta, Strahinja je u posljednje dvije nedelje svaki dan crtao po četiri sata.

Na plakatu je pisalo “Sve si mi zabranila, da te ljubim, da te zovem, da ti pisma pišem. Da mi možeš zabraniti da te bar ne volim više! Liki srećan rođendan!”

transparent beograd1

Riječ je o djevojci, kojoj Strahinja tepa Liki, jer pravo ime nije htio da iznosi u javnost, sa kojom je bio devet mjeseci u ljubavnoj vezi. Raskinuli su još prošle godine u aprilu. Od tada nepokolebljiv momak pokušava da obnovi ljubav.

"Njoj je danas rođendan i ovom prilikom sam htio da joj čestitam. Planirao sam da okačim ovaj plakat, koji bi se vidio sa Kalemegdana, i da se nađem sa njom na tvrđavi da joj to pokažem. Želio sam ovim putem da joj još jednom kažem da je volim i da je pozovem na pomirenje. Već godinu dana kako nismo zajedno, ja pokušavam na razne načine da je vratim. Prosto hoću da znam da sam uradio sve što sam mogao, i sve što je u mojoj moći, da se poslije nekoliko godina ne bih kajao, jer sam možda mogao uraditi nešto više. Prosto ne volim da odustajem", kaže Strahinja, inače student Pravnog fakulteta u Beogradu.

Na ovu odluku Strahinja se temeljno pripremao, i “pokucao” je na više vrata da bi dobio dozvolu da okači plakat. Odgovor nije dobio ni od koga. Nakon što je transparent okačen, ubrzo je stigla i policija.

transparent beograd2

Pravo drugarstvo

"Strahinja je takav, uporan. Mislim da će ovim uspjeti da je obori sa nogu. Iskreno se nadam, jer se zaista trudio. Dvije nedelje nas je gnjavio da mu pomažemo. Volio bih da se trud isplati. A ako i poslije ovoga, ne bude htjela da bude sa njim, onda ga ni ne zaslužuje", rekao je Srđan Berać.

Pripadnici MUP-a pitali su mladiće da li imaju neku dozvolu za ovu akciju, i raspitali su se kod svojih saradnika da li plakat može da ostane, bar na kratko.

Strahinja je pokazao evidenciju elektronskih pisama, ali kako nije dobio potvrdni odgovor, plakat su morali da skinu.

Tokom kačenja plakata Beograđani su znatiželjno prilazili da pitaju da je ljubavna poruka ili prosidba i oduševljeno su pozdravljali ovaj postupak.

(Alo)