Top model Jelene Govedarica u Prijedoru obilježila jubilej poslovanja

15:34, 07.02.2018.
Thumbnail

Na proslavi povodom jubileja kod Jelene Govedarica održanoj u hotelu pjevača Halida Muslimovića-Staccatto, zabavljalo se 50-tak njenih prijatelja, članova porodice, saradnika, članova škole za manekene.

Među njima, uz Jelenu su bili njena saradnica i prijateljica glumica Mirela Predojević koja je svojim pozitivnim duhom uveličala Jelenino slavlje, pjevačica Adelisa Muslimović, reper i producent Vuya sa kojim će Jelena uskoro snimiti spot za pjesmu Fatalna žena.

"Obećanje sam dala prije 10 godina da ću učestvovati u jednom njegovom projektu i sad je momenat da se pažnja koju je Fashion Show Fatalna žena izazvao i nastavi u ekranizovanom obliku i radujem se", bila je kratka Jelena koja će za spot raditi scenario, a Vuya muziku, tekst i produkciju.

Svi gosti počevsi od Jelene porodice nisu krili sreću povodom uspjeha koje je ona nanizala svih ovih godina.

Jelena se zahvalila gostima na prisustvu i ukratko se podsjetila događaja koji su obilježili njenu karijeru.

"Zastitno lice dvije godine za Vera vjenčanice poznate u Yugoslaviji i nošene na Miss World sa 30 godina tradicijom bila je ogromna cast i veliko iskustvo. Rad sa velikim glumačkim imenima pomogao je mom poslovnim sazrijevanju. Uspjeh u poslu je evidentan ali ono što vas potvrdi kao čovjeka u mon slucaju bila je poruka jedne majke koja je u toj godini izgubila svoje dijete da sam ja baš u toj godini njena svijetla tačka", rekla je Jelena.