TNT

06:30, 03.10.2017.
Thumbnail

Utorak 03.10., 13:50,  ep.22.

Maksa u Centar dovodi svoje poznanike iz Slovenije i Poljske i predstavlja ih Savi. Oni su specijalna komisija Evropske unije. Sava im saopštava da spremaju ekološki mjuzikl i oni se time oduševe. Obilaze centar i aktivnosti mladih i spremni su da pomognu. Više poznatih muzičkih imena učestvuje na koncertu u centru, koji bi trebali učestvovati i u mjuziklu kao Kiki Lesendrić, Gru, Ortodox Celts i drugi. Možda je na pomolu spas za Kulturni centar.

 

Svaki radni dan od 13:50 pratite fantastičnu domaću tinejdžersku seriju Totalno novi talas, koja nas podsjeća na pozitivne vrijednosti i potencijale koji mladi imaju.

Junaci serije Totalno novi talas su maturanti gimnazije, njihovi roditelji i profesori. Ova interesantna serija se bavi fenomenima koja prate odrastanja i sazrijevanja učenika jedne gimnazije.

U sklopu gimnazije, u kulturnom centru svira bend TNT kojeg predvodi mladi Đorđe Lesendrić, sin popularnog muzičara Kikija Lesendrića. U plesnoj sekciji treniraju najbolje drugarice Milica, koju glumi Mirka Vasiljević i Ivana koju glumi Anđela Jovanović, inače ćerka glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić koja takođe igra u seriji. Ona je profesorica Goca. Pored njih, među poznatim glumcima je i Jovana Balašević koja glumi Mirkinu profesoricu baleta Irinu.
TNT je serija koja vraća vjeru u budućnost, prikazujući mlade ljude koji su spremni mijenjati svijet oko sebe i nisu opterećeni 90-im.

Prema riječima Dragane Tešić, koja je izvršna producentkinja, ova serija je po mnogo čemu inovativna i zaista se promovišu istinske građanske vrijednosti.

"Smatramo da su naši klinci obrazovani, talentovani, potiiču iz dobrih kuća i zastupaju građanski model ponašanja", izjavila je Dragana.

U seriji koju su režirali Miloš Petričić i Saša Večanski igraju Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević, Anđela Jovanović, Vujadin Milošević, Vukašin Marković, Marko Živić, Branka Pujić, Milena Vasić, Jelisaveta Orašanin.

Muziku su radili Kiki Lesendrić, Boško Ćirković Škabo i Dalibor Andonov Gru, a takođe se pojavljuju i bendovi "Ortodoks Kelts", "Rič Bič", "Tatu" i "Krug".