Tijana Bošković na "radnom odmoru" u Trebinju

19:49, 01.05.2018.
Thumbnail

Svuda pođi, svojoj kući dođi rečenica je kojom se sigurno vodi Bilećanka Tijana Bošković.

Zvanično najbolja odbojkašica Evrope i srpska reprezentativka svaki slobodan dan provodi u rodnoj Hercegovini. Ipak, i kad odmara-bez odbojke ne može. Posjetila je trening Omladinskog odbojkaškog kluba “Leotar”, a njen dolazak oduševio je djevojčice koje maštaju da krenu njenim sportskim stopama. Očas se stvorio red za autrogram i fotografisanje, a novonastale obaveze Tijani nisu teško pale.

"Pa iskreno ne opterećuje me uopšte zato što sam i ja bila u njihovim godinama i ja sam imala nekog svog uzora ili idola tako da ih u potpunosti razumijem. Drago mi je što veliki broj djevojčica prate i pružaju mi poršku", rekla je Tijana.

Podrška Hercegovaca nikada nije izostala kaže Tijana i obećava da će ih obradovati novim uspjesima. Trebinjski sportisti zahvalni što je izdvojila vremena i došla baš u njihov klub.

"Podrška Tijanina nam mnogo znači i voljeli bi da dolazi češće da nas pomogne. Baš smo sada pričali o nekoj budučoj saradnji u smislu turnira i kampova", izjavio je Dragan Pavić, predsjednik OOK Leotar.

Boraveći u Bileći Tijana kaže da je napunila baterije. Pred njom su naporni treninzi i borbe za nove uspjehe. Napominje da joj je na prvom mjestu reprezentacija Srbije.

"Očekuje nas izuzetno naporno  ljeto kao i svake godine prvo igramo ligu nacije ali i poslije toga najvažnije takmičenje svjetsko prvenstvo", kaže Tijana.

U bilećkoj i trebinjskoj sportskoj dvorani Tijana Bošković napravila je prve odbojkaške korake. Kaže nije ni slutila da će baš iz njih otići u velike svjetske hale.