"Svaki dan sam šmrkala" ! Pjevačica šokirala priznanjem!

09:43, 20.10.2017.
Thumbnail

Njena borba sa ovim opijatom počela je 2012. godine. U to vrijeme je u medijima, kao i mnoge njene koleginice, propagirala zdrav život, a zapravo je vodila u potpunosti drugačiji. Kandže droge umalo nisu uzele Demi Lovato.

ZU APA 787 II VON GESTERN          FEATURE     Kokain wird durch die Nase aufgezogen. ( GESTELLTE AUFNAHME ).  APA-Foto: Guenter R. Artinger

Mlada pjevačica, iako sada ima samo 25 godina, susrela se sa paklom droge. Ubrzo je krenula i na program rehabilitacije, ali strast ka bijelom opijatu je bila jača pa je odmah prekršila program.

- Više nisam slijedila program, nisam uopšte bila spremna biti trijezna. "Švercovala" sam kokain u avione, saune, uzimala sam ga preko noći. Šmrkala sam svakog dana. Dva mjeseca sam ga uzimala bez prestanka - priča pjevačica u svojoj dokumentarnoj seriji 'Simply Complicated'.

- Našmrkala sam se kokaina, a zatim sam uzela nekoliko Ksanaksa. Počela sam da se gušim, srce mi je jako lupalo- iskreno je priznala Demi. Da zlo bude veće, nedugo zatim je pokušala samoubistvo i popila punu bočicu tableta.

Patila je i od bulimije, ali je uz podršku prijatelja i ljudi iz okruženja shvatila da je mlada i da je život tek pred njom pa se uspješno izborila sa ovim porokom.

(Blic.rs)