Stravična saobraćajka: Dva mladića poginula, majka i beba teško povrijeđene FOTO

18:40, 30.09.2017.
Thumbnail

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mjeseca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

Po rečima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mjestu video ja da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, "između 140 i 150 kilometara na čas".

paracin 1 2

U retrovizoru je Bugarin vidio još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio. Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom.

Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamiona, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču Simiću, kojije vozio "seat inccu", ali je vidio da je nesrećni čovjek proletio kroz šoferšajbnu. Onda je otišao do teretnog vozila ’"opel combo", i tu vidio ida je vozač tog auta, Aleksandar Lazić, takođe, proletio kroz šoferku.paracin 1 5

- Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u "opelu". Razvalio sam vrata i zatekao nevjerovatan prizor. Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala – kaže Šopov.paracin 1 4

Bugarin je pozvao policiju, a oni ljekare.

- Lazić i Simić su povredama podlegli na licu mjesta. Majka i beba su upućeni u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti – rekli su doktori.

(Telegraf.rs)