Stanija: Udajem se za princa Harija

18:36, 04.02.2016.
Thumbnail

Stanija Dobrojević ima šansu da se uda za princa Harija! Barem tako vjeruju kladionice koje su ponudile kvotu od jedan prema 500 da će srpska starleta postati snajka britanske kraljice Elizabete Druge.

Ako Stanija uspije da odvede princa pred oltar, kladioničar može lijepo da zaradi. Međutim, starleta ima ozbiljnu konkurenciju jer mnogo manje kvote imaju bivše djevojke riđokosog princa - Čelsi Dejvi (6,5), Kresida Bonas (7), pa čak i njegova svastika Pipa Midlton (50), kao i teniserka Ana Ivanović (50).

Uprkos lošoj kvoti Stanija je uvjerena da će postati princeza:

"Ne plašim se konkurencije. Poručujem svim kladioničarima da ulože pare na mene", rekla je Dobrojevićeva, koja se raduje posjeti Beogradu Harijevog ova, prijestolonasljednika princa Čarlsa, koji će u Srbiju zemlju doći poslije 40 godina.

Mnogi će se složiti da bi Stanija i princ Hari bili skladan bračni par imajući u vidu njihov raskalašni način života, dok kraljica Elizabeta Druga definitivno ne bi voljela da joj snajka postane bivša "zečica".

Zanimljivo je da su kladionice ponudile i kvote na to da li će i kada pjevačica Nataša Bekvalac s mužem Ljubom Jovanovićem dobiti drugo dijete. U igri je i kvota na to kako će Nole i Jelena nazvati svoje drugo dijete, a najmanja kvota je na muško ime Nemanja - 3,5.