Vaterpolisti Zvezde napadnuti u Splitu

Zvezdin golman: Da nisam skočio u more, ubili bi me

  • 09.02.2019. 17:42

Golman VK Crvena zvezda Aleksandro Kralj, koji je skočio u more nakon što ga je, zajedno sa još trojicom njegovih saigrača, napala grupa mladića u Splitu, po izlasku iz vode rekao je da bi ga "ubili" da nije to uradio.

- Da nisam skočio u more, ubili bi me - rekao je Kralj nakon dolaska policije i ljekarske ekipe, prenosi hrvatski sajt Gol.

Hrvatski sajt Index.hr navodi da su neki od okupljenih Splićana željeli da mu pomognu da izađe iz vode, dok su drugi uzvikivali: "Ipak je on četnik".

Prije nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more, dodaje hrvatski sajt.

Predsjednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić potvrdio je ranije danas da je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu po dobijanju nekoliko udaraca od napadača, ali i da nije dobio teže povrede.

Index navodi da je njemu navodno razbijena arkada.

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji je večeras trebalo da igraju na Poljudu sa Mornarom, napadnuti su tokom dana u centru Splita.

Prema navodima "Slobodne Dalmacije", četvorica igrača pili su kafu oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obilježjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.

"Slobodna Dalmacija" navodi, pozivajući se na nezvanična saznanja, da su vaterpoliste napala petorica mladića.

Zbog ovog nezamislivog skandala, VK Crvena zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već je odmah poslije incidenta krenula autobusom put Beograda.

Тагови:
  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.